Connect with us

Produk

Phero-X bukan sekadar perfume, hormon memikat bak minyak pengasih

Published

on

phero-x

Phero-X bukanlah asing di kalangan peminat minyak wangi di Malaysia. Sejak dilancarkan di pasaran Malaysia pada 2005, sehingga kini permintaan untuk produk perfume atau minyak wangi itu semakin meningkat. Mungkin bagi anda yang belum pernah mencuba,pasti tertanya-tanya kenapa minyak wangi ini mendapat masih mendapat permintaan walaupun sudah lebih 10 tahun di pasaran. Sudah tentu ada yang lebih istimewa selain baunya yang wangi itu.

Phero-X mengandungi hormon memikat & menggoda

Phero X merupakan wangian yang dicampurkan dengan pelbagai jenis hormon pheromone yang dipercayai mampu meningkatkan daya tarikan seseorang lelaki. Hormon pheromone ini adalah hormon sintetik yang seakan-seakan hormon manusia sebenar yang dihasilkan di Makmal. Ia kemudian digunakan oleh Perfumer untuk menjadikan minyak wangi mereka lebih istimewa.

“Attraction is never random.” ― Wayne Gerard Trotman

Pheromone adalah hormon yang dihasilkan oleh badan kita melalui rongga peluh. Hormon pheromone ini dihasilkan secara semulajadi oleh badan kita. Mengikut kajian sains, hormon inilah yang mempengaruhi komunikasi seseorang itu dengan orang disekelilingnya. Hormon ini mempengaruhi tindakbalas orang ramai secara tanpa sedar.

The Success of Pheromones have been seen on CNN, ABC, 20/20, Hardcopy, Medical Journals, Newspapers and dozens of magazines!
Mereka yang dapat menghasilkan hormon pheromone yang tinggi biasanya lebih disukai ramai, mempunyai aura ketrampilan yang tinggi dan juga mempunya tarikan seksual yang kuat. Walaubagaimanapun, hormon semulajadi tersebut sudah kurang berfungsi kerana kita sering menggunkan bahan kimia di dalam sabun badan dan mungkin juga pemakanan yang merosakkan fungsi utama hormon tersebut. Bakteria di badan juga merupakan punca utama hormon tersebut musnah.

Phero-X sebagai booster meningkatkan hormon pheromone secara semulajadi

Oleh itu, siantis mencipta pheromone sintetik yang mempunyai DNA yang sama seperti hormon sebenar melalui campuran bahan kimia. Pheromone sintetik yang dihasilkan ini mampu meningkatkan atau menyerlahkan pheromone semulajadi kita yang dihasilkan oleh badan.

Ada pelbagai jenis pheromone dan pheromone yang dihasilkan juga berbeza kerana terlalu banyak makmal yang menghasilkan pheromone sintetik ini. Masing-masing menghasilkannya melalui kajian mereka sendiri. Oleh itu, sehingga kini didunia kita dapat lihat beribu-ribu produk pheromone telah dihasilkan.

Pheromone digunakan secara meluas di luar negara

Di luar negara, khususnya di Eropah dan Us, pheromone sering digunakan oleh lelaki & wanita bagi tujuan meningkatkan aura ketrampilan dan untuk meudahkan pergaulan sosial mereka.

Di sana mereka menggunakan pheromone sahaja tanpa mencampurkan dengan wangian. Ini kerana pheromone pada asasnya tidak berbau. Akan tetapi, di Asia pula ramai yang lebih selesa untuk mencampurkan ia dengan wangian. Ini mungkin kerana lebih mudah untuk mereka kesan kehadiran pheromone dan ia juga boleh membantu meningkatkan keyakinan diri ketika berhadapan dengan orang ramai.

Pheromone itu biasanya dicampurkan dengan pati wangian kategori parfum untuk membuatkan ia bertahan lebih lama. Sebab itulah produk pheromone diajual pada harga yang tinggi kerana, harga pheromone itu sendiri sudah mahal.

Phero-X antara produk pheromone yang paling berkesan di Malaysia

Disebabkan terlalu banyak jenis pheromone, ada antara pheromone yang tidak sesuai digunakan oleh orang-orang di Asia. Menurut Kedaipheromone.com, iaitu salah satu entiti perniagaan yang paling lama menjual Produk Pheromone di Malaysia, ada lebih dari 10 pheromone yang mereka import sebelum ini tidak berkesan untuk lelaki di Malaysia walaupun produk tersebut sangat berkesan di negara Eropah dan US.

Sehinggalah mereka menjumpai pheromone perfume dari Russia yang dihasilkan oleh Morgan Labs ini. Sejak dilancarkan, mereka mendapat feedback positif dan sejak 2005 sehingga kini mereka telah mengumpulkan beribu-beribu feedback keberkesanan dari pelanggan pelanggan mereka.

HATI-HATI ketika anda membeli produk pheromone. Kebanyakan produk pheromone murah yang dijual di Shopee dan Laada adalah tiruan.

phero-x

Siapa yang wajib cuba minyak wangi istimewa ini?

Phero-x ini dicipta khas untuk lelaki. Maka hanya lelaki yang boleh gunakannya. Walaupun anda ‘pengkid’ atau ‘perempuan yang menyerupai lelaki’ minyak wangi pheromone ini mungkin tidak sesuai untuk anda kerana ia sebagai booster mingkatkan pheromone sedia ada. Jika anda tak ada pheromone, macam mana nak ditingkatkan?

Kepada lelaki yang sering bermasalah dalam keyakinan diri ketika berhadapan dengan orang ramai, inilah minyak wangi paling sesuai untuk anda. Ini kerana minyak ini mampu membuatkan aura penampilan anda meningkat dan sekaligus meningkatkan lagi keyakinan anda.

Kepada mereka yang berhajat untuk mencari tempat hidup juga wajib cuba wangian ini. Ini kerana wangian ini boleh menjadi daya tarikan secara tanpa sedar. Mereka disekeliling anda yang menhidu pheromone ini akan menjadi lebih selesa dan mudah mesra dengan anda. Dari situ, anda bolehlah mengatur gerakan dengan menarik hatinya pula.

Dipendekkan cerita, phero-x perfume ini sangat sesuai untuk lelaki yang inginkan perubahan dalam tindakbalas orang sekeliling di sekelilingnya. Tidak kiralah ketika bersosial, bersukan, bekerja, menghadiri temuduga dan lain-lain lagi.

Dimana boleh mendapatkan Phero X yang original di Malaysia

Nasihat kami elakkan membeli di shopee, lazada. Carilah website yang dah telah lama menjual produk ini. Ini kerana sejak 2010 pelbagai jenis phero-x tiruan yang telah ada di pasaran dan malangnya ramai yang sudah tertipu dan disangkakan membeli yang original. Rugilah jika anda tidak dapat merasakan aura sebenar minyak wangi ini.

Jika hendak dapatkan Phero-X yang original tnapa ragu-ragu. Kami cadangkan anda membelinya di Kedaipheromone.com. Anda boleh buat belian terus di website mereka, atau boleh jumpa pengedar-pengedar sah mereka. Kedai ini memeng kami secara peribadi kenal sejak 2007 lagi. Mereka merupakan antara penjual Phero-X Original yang masih ada ketika ini. Klik pautan di bawah ini untuk maklumat lanjut. Selamat Mencuba!

[button color=”primary” size=”small” link=”https://www.kedaipheromone.com/phero-x-pheromone/” icon=”” target=”true” nofollow=”false”]Dapatkan Phero-X Original anda hari ini[/button]

REVIEW

Alpha Series Minyak Wangi Istimewa dengan Pheromone Booster dari Bagaidikata Perfumes Malaysia

Published

on

Alpha Series

Sebut pasal minyak wangi, kami yakin minyak wangi yang bakal kami kongsi pada anda semua hari ini sangat-sangat istimewa. Alpha Series dari Bagaidikata Perfumes Malaysia ini bakal menemui peminat-peminat minyak wangi di Malaysia bermula April 2022 ini.

Minyak wangi di Malaysia pada ketika ini, rata-rata menyajikan pasaran perfume di Malaysia dengan minyak wangi yang murah-murah. Rata-rata penjual minyak wangi di Malaysia berpendapat pengguna minyak wangi lebih berminat dengan minyak wangi murah sahaja, dan tidak kisah tentang kualitinya. Berbeza dengan Bagaidikata Perfumes Malaysia, mereka lebih memilih untuk memberikan pasaran dengan minyak wangi yang berkualiti tinggi pada harga mampu milik. Ini sejajar dengan kemampuan mereka menghasilkan sendiri setiap wangian mereka dengan cara ‘handcraft’. Kemampuan ini juga membolehkan mereka menggunakan bahan-bahan yang terbaik, tidak seperti wangian lain yang dihasilkan secara oem dari kilang-kilang dari China, dan hanya letak label sahaja.

Bakal jadi fenomena baru dalam dunia minyak wangi

Secara jujurnya, setelah kami diperkenalkan dengan produk-produk dari Bagaidikata Perfumes ini, kami sangat-sangat teruja. Kerana kami sendiri dapat merasakan ‘wangian yang premium’ di dalam setiap wangian yang mereka hasilkan. Haruman-haruman yang dihasilkan juga jarang kami dapat bau pada wangian-wangian biasa di pasaran. Sangat unik dan ekslusif.

Sebab itulah kami sangat yakin, produk-produk dari Bagaidikata Perfumes ini bakal menjadi fenomena dalam dunia minyak wangi di Malaysia. Sudah pasti jika pengguna di Malaysia diajar dengan kualiti, kami pasti pengeluar-pengeluar minyak wangi lain juga bakal memfokuskan produk mereka pada kualiti dan bukan sekadar harga murah seperti yang kita lihat pada ketika ini.

Beza minyak wangi murah yang tak berkualiti dengan minyak wangi premium

Terlalu banyak perbezaan antara minyak wangi yang murah dan premium. Harga sesuatu minyak wangi itu bukanlah disebabkan jenama itu sahaja, kualiti wangian itulah merupakan faktor utama yang mempengaruhi harga sesuatu perfume yang dijual itu.

Quality bahan-bahan yang digunakan untuk menghasilkan wangian sepeti ‘campuran wangian’ dan alkohol yang digunakan itu sering digunakan untuk membezakan kualiti sesuatu wangian itu. Minyak wangi murah biasanya menggunakan campuran yang berkualiti rendah dan ia biasanya dikesan melalui bau tengik atau mencucuk hidung. Untuk mudah anda faham, walaupun wangian dengan bau yang sama, minyak wangi murahan biasanya lebih berminyak, dan baunya mencucuk hidung. Sedangkan minyak wangi premium wangian tidak mencucuk hidung dan mudah untuk anda mengesan “notes-notes” wangian tersebut.

Kami juga ingin mengingatkan anda bahawa terlalu banyak kajian yang telah dibuat bahawa minyak wangi murahan yang menggunakan bahan sintetik boleh membahayakan kesihatan anda. Jika anda terlalu kerap menghidu bauan dari perfume murah, banyak risiko, kesan jangka masa panjang yang anda akan hadapi. Disebabkan itulah ada sesetengah peminat perfume sanggup berhabis ratusan ringgit untuk dapatkan minyak wangi yang berkualiti.

Alpha Series dari Bagaidikata Perfume Malaysia

Bagaidikata Perfumes Malaysia menghasilakn wangian premium secara ‘HANDCRAFT’

Bagaidikata Perfumes mungkin nama baru dalam pasaran minyak wangi di Malaysia. Walaupun bagaimanapun, mereka yang dibelakang tabir yang menguruskan jenama ini adalah mereka-mereka yang sudah berpengalaman dalam menimport dan mengedar minyak wangi di Malaysia terutamanya minyak wangi yang mengandungi pheromone.

Mereka sudah terlibat dengan pelbagai jenama besar yang dijual di Malaysia suatu ketika dahulu secara di belakang tabir. Dan sejak 2018, mereka mula R&D dan mengahsilkan sendiri minyak wangi mereka di Perfume Lab mereka di Seri Kembangan, Selangor.

Setelah meneliti dan menghasilkan pelbagai minyak wangi secara underground, mereka mula memasarkan secara besar-besaran di pasaran Malaysia pada Mei 2022.

Alpha Series – Siri Pertama mengandungi Pheromone

Bermula Mei 2022, Alpha Series mula dilancarkan dan cuba menerobos pasaran minyak wangi di Malaysia. Menurut mereka, sasaran mereka adalah peminat minyak wangi yang inginkan wangian yang berkualiti, memikat dan menggoda.

Alpha Series bukanlah minyak wangi biasa. Ini kerana ia mengandungi 25mg pheromone per oz bagi setiap 50ml wangian mereka. Wangian premium ini dibotolkan di dalam botol kaca yang unik dicustom khas untuk jenama mereka. Tidak seperti minyak wangi murah di pasaran ketika ini yang rata-ratanya menggunakan botol yang lebih kurang sama kerana kesemua mereka merupakan produk OEM dari kilang-kilang sama di Malaysia. Berbeza dengan Alpha Series yang di hasilkan menggunakan tangan (hancrafted). Ini adalah kerana mereka ingin menjaga kualiti setiap wangian yang mereka hasilkan.

Dijangka pada tahun 2022 ini mereka akan lancarkan 7 version di bawah Siri Alpha ini. Yang sudah ada di pasaran ketika ini adalah Alphamale V1 dan Alphafemale V1

Alpha Series Version 1 menggunakan Pheromone yang memfokuskan pada SOCIAL DOMINANCE, LOVE & RESPECT!

Alphamale V1 dan Alphafemale V1 diseimbangkan dengan pheromone yang memfokuskan pada social dominance,love & respect. Ini bermakna wangian ini memberikan kesan ketika anda bersosial dengan rakan-rakan di luar, tempat kerja, dating dan lain-lain lagi. Biasanya kesan mudah yang anda akan lihat ketika menggunakan minyak wangi ini adalah orang-orang disekeliling anda jadi lebih mudah mesra dan sukakan anda. Ini memang sangat-sangat menarik!

Pheromone perfumes Malaysia

Jika anda bandingkan Alpha Series dengan perfume yang mengandungi pheromone yang terkenal di Malaysia seperti Phero-X, Pheromances, Pherolab+, Pheromiss, Pherolins, Mystqiue Swiss dan lain-lain lagi jenama yang baru muncul akhir-akhir ini.. Saya boleh katakan ia bagai langit dan bumi!

Saya ulas kenyataan saya ini dalam bahasa yang lebih mudah iaitu, kualiti dan rasa premium yang ditawarkan oleh Alpha Series jauh lebih baik dari pheromone perfumes yang kami pernah jumpa di Malaysia. Jujur saya cakap, pheromone perfume selain dari yang saya sebutkan tadi, terutama yang baru-baru muncul sejak 3,4 tahun ini sebenarnya hanya menumpang populariti Phero-X yang sangat popular di Malaysia sejak 2005. Dari segi bahasa jualannya kita dapat tahu, yang mereka seolah-olah ‘meniru’ model perniagaan sahaja tetapi produk yang ditawarkan sangat-sangat mengecewakan.

Ini tidak berlaku pada Alpha Series with Pheromone Booster, kerana kaalau dilihat dari bungkusanya sahaja anda dapat rasa feel premium tersebut. Botol custom yang unik juga boleh dijadikan koleksi bagi peminat-peminat perfumes dan kualiti wangiannya memang TOP-NORCH!

pheromone perfumes

Alpahamale V1

Memang sesuai untuk lelaki bujang mahupun sudah berumahtangga. Pheromone perfume Alphamale V1 ini menbuatkan keyakinan diri anda meningkat 100% dan menjadikan diri anda lebih memikat, menggoda dan mempersona. Lelaki yang menggunakan Alphamale V1 sudah tentu paling menarik di kalangan lelaki lain jika dikumpulkan beramai-ramai.

copulins perfumes

Alphafemale V1

Kami boleh jamin ini adalah copulins perfumes paling wangi dan mewah yang kami pernah jumpa. Penggunaan top notes, middle notes dan bas notes yang sangat menarik meninggalkan kesan mewah yang menjadikan wanita yang menggunakannya berada pada satu level berbeza dari wanita lain. Anda mesti cuba!

Dapatkan harini kerana stok mereka sangat terhad!

Beberapa rakan kami telah terlepas peluang untuk mencuba wangian ini pada kali pertama dilancarkan secara offline, ini kerana mereka menghasilkannya pada kuantiti yang sedikit (kerana campuran menggunakan tangan oleh perfumist mereka). Pada jualan pertama secara online untuk abtch pertama kali ini, dikhabarkan hanya akan ada 500 unit sahaja. Pastikan anda dapatkan minyak wangi instimewa dengan pheromone dan copulins ini hari ini. Kami jamin anda pasti berpuas hati!

Continue Reading

Trending