Connect with us

Produk

Phero-X bukan sekadar perfume, hormon memikat bak minyak pengasih

Published

on

phero-x

Phero-X bukanlah asing di kalangan peminat minyak wangi di Malaysia. Sejak dilancarkan di pasaran Malaysia pada 2005, sehingga kini permintaan untuk produk perfume atau minyak wangi itu semakin meningkat. Mungkin bagi anda yang belum pernah mencuba,pasti tertanya-tanya kenapa minyak wangi ini mendapat masih mendapat permintaan walaupun sudah lebih 10 tahun di pasaran. Sudah tentu ada yang lebih istimewa selain baunya yang wangi itu.

Phero-X mengandungi hormon memikat & menggoda

Phero X merupakan wangian yang dicampurkan dengan pelbagai jenis hormon pheromone yang dipercayai mampu meningkatkan daya tarikan seseorang lelaki. Hormon pheromone ini adalah hormon sintetik yang seakan-seakan hormon manusia sebenar yang dihasilkan di Makmal. Ia kemudian digunakan oleh Perfumer untuk menjadikan minyak wangi mereka lebih istimewa.

“Attraction is never random.” ― Wayne Gerard Trotman

Pheromone adalah hormon yang dihasilkan oleh badan kita melalui rongga peluh. Hormon pheromone ini dihasilkan secara semulajadi oleh badan kita. Mengikut kajian sains, hormon inilah yang mempengaruhi komunikasi seseorang itu dengan orang disekelilingnya. Hormon ini mempengaruhi tindakbalas orang ramai secara tanpa sedar.

The Success of Pheromones have been seen on CNN, ABC, 20/20, Hardcopy, Medical Journals, Newspapers and dozens of magazines!
Mereka yang dapat menghasilkan hormon pheromone yang tinggi biasanya lebih disukai ramai, mempunyai aura ketrampilan yang tinggi dan juga mempunya tarikan seksual yang kuat. Walaubagaimanapun, hormon semulajadi tersebut sudah kurang berfungsi kerana kita sering menggunkan bahan kimia di dalam sabun badan dan mungkin juga pemakanan yang merosakkan fungsi utama hormon tersebut. Bakteria di badan juga merupakan punca utama hormon tersebut musnah.

Phero-X sebagai booster meningkatkan hormon pheromone secara semulajadi

Oleh itu, siantis mencipta pheromone sintetik yang mempunyai DNA yang sama seperti hormon sebenar melalui campuran bahan kimia. Pheromone sintetik yang dihasilkan ini mampu meningkatkan atau menyerlahkan pheromone semulajadi kita yang dihasilkan oleh badan.

Ada pelbagai jenis pheromone dan pheromone yang dihasilkan juga berbeza kerana terlalu banyak makmal yang menghasilkan pheromone sintetik ini. Masing-masing menghasilkannya melalui kajian mereka sendiri. Oleh itu, sehingga kini didunia kita dapat lihat beribu-ribu produk pheromone telah dihasilkan.

Pheromone digunakan secara meluas di luar negara

Di luar negara, khususnya di Eropah dan Us, pheromone sering digunakan oleh lelaki & wanita bagi tujuan meningkatkan aura ketrampilan dan untuk meudahkan pergaulan sosial mereka.

Di sana mereka menggunakan pheromone sahaja tanpa mencampurkan dengan wangian. Ini kerana pheromone pada asasnya tidak berbau. Akan tetapi, di Asia pula ramai yang lebih selesa untuk mencampurkan ia dengan wangian. Ini mungkin kerana lebih mudah untuk mereka kesan kehadiran pheromone dan ia juga boleh membantu meningkatkan keyakinan diri ketika berhadapan dengan orang ramai.

Pheromone itu biasanya dicampurkan dengan pati wangian kategori parfum untuk membuatkan ia bertahan lebih lama. Sebab itulah produk pheromone diajual pada harga yang tinggi kerana, harga pheromone itu sendiri sudah mahal.

Phero-X antara produk pheromone yang paling berkesan di Malaysia

Disebabkan terlalu banyak jenis pheromone, ada antara pheromone yang tidak sesuai digunakan oleh orang-orang di Asia. Menurut Kedaipheromone.com, iaitu salah satu entiti perniagaan yang paling lama menjual Produk Pheromone di Malaysia, ada lebih dari 10 pheromone yang mereka import sebelum ini tidak berkesan untuk lelaki di Malaysia walaupun produk tersebut sangat berkesan di negara Eropah dan US.

Sehinggalah mereka menjumpai pheromone perfume dari Russia yang dihasilkan oleh Morgan Labs ini. Sejak dilancarkan, mereka mendapat feedback positif dan sejak 2005 sehingga kini mereka telah mengumpulkan beribu-beribu feedback keberkesanan dari pelanggan pelanggan mereka.

HATI-HATI ketika anda membeli produk pheromone. Kebanyakan produk pheromone murah yang dijual di Shopee dan Laada adalah tiruan.

phero-x

Siapa yang wajib cuba minyak wangi istimewa ini?

Phero-x ini dicipta khas untuk lelaki. Maka hanya lelaki yang boleh gunakannya. Walaupun anda ‘pengkid’ atau ‘perempuan yang menyerupai lelaki’ minyak wangi pheromone ini mungkin tidak sesuai untuk anda kerana ia sebagai booster mingkatkan pheromone sedia ada. Jika anda tak ada pheromone, macam mana nak ditingkatkan?

Kepada lelaki yang sering bermasalah dalam keyakinan diri ketika berhadapan dengan orang ramai, inilah minyak wangi paling sesuai untuk anda. Ini kerana minyak ini mampu membuatkan aura penampilan anda meningkat dan sekaligus meningkatkan lagi keyakinan anda.

Kepada mereka yang berhajat untuk mencari tempat hidup juga wajib cuba wangian ini. Ini kerana wangian ini boleh menjadi daya tarikan secara tanpa sedar. Mereka disekeliling anda yang menhidu pheromone ini akan menjadi lebih selesa dan mudah mesra dengan anda. Dari situ, anda bolehlah mengatur gerakan dengan menarik hatinya pula.

Dipendekkan cerita, phero-x perfume ini sangat sesuai untuk lelaki yang inginkan perubahan dalam tindakbalas orang sekeliling di sekelilingnya. Tidak kiralah ketika bersosial, bersukan, bekerja, menghadiri temuduga dan lain-lain lagi.

Dimana boleh mendapatkan Phero X yang original di Malaysia

Nasihat kami elakkan membeli di shopee, lazada. Carilah website yang dah telah lama menjual produk ini. Ini kerana sejak 2010 pelbagai jenis phero-x tiruan yang telah ada di pasaran dan malangnya ramai yang sudah tertipu dan disangkakan membeli yang original. Rugilah jika anda tidak dapat merasakan aura sebenar minyak wangi ini.

Jika hendak dapatkan Phero-X yang original tnapa ragu-ragu. Kami cadangkan anda membelinya di Kedaipheromone.com. Anda boleh buat belian terus di website mereka, atau boleh jumpa pengedar-pengedar sah mereka. Kedai ini memeng kami secara peribadi kenal sejak 2007 lagi. Mereka merupakan antara penjual Phero-X Original yang masih ada ketika ini. Klik pautan di bawah ini untuk maklumat lanjut. Selamat Mencuba!

[button color=”primary” size=”small” link=”https://www.kedaipheromone.com/phero-x-pheromone/” icon=”” target=”true” nofollow=”false”]Dapatkan Phero-X Original anda hari ini[/button]

Continue Reading
1 Comment

1 Comment

  1. Edward Huckaby

    August 2, 2021 at 9:41 am

    Hi, this is a comment.
    To get started with moderating, editing, and deleting comments, please visit the Comments screen in the dashboard.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending